Extra panenský olivový olej Hojiblanca za studena lisovaný 500ml, plech

Nefiltrovaný olivový olej ze Španělska, olej nejvyšší kvality, lisovaný přímo z oliv za studena pouze mechanickými postupy.

 Co by měl obsahovat kvalitní olivový olej? Více se dočtete v našem článku ZDE.

Důvod slevy: Expirace-06/22

Skladem
Kód: 4910
345 Kč –34 % 229 Kč / ks 199 Kč bez DPH
Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.6 kg
2021 03 27 KZK Gotas de Gloria oleje0016
Akce Likvidace skladu
345 Kč –34 %

Extra panenský olivový olej Hojiblanca za studena lisovaný 500ml

Nefiltrovaný olivový olej nejvyšší kvality lisovaný přímo z oliv za studena pouze mechanickými postupy.

 Pokud si chcete opravdu vychutnat vysoce kvalitní extra panenský olivový olej zkuste Gotas de Gloria, který Vás výjimečnou chutí osloví a získá si Vás navždy pro svou kvalitu a jedinečnost.

Značka Hojiblanca je založena na staré tradiční španělské receptuře. Díky tomu je jedním z nejprodávanějších odrůd nejen v provincii Malaga, ale také v Andalusii. Ve skutečnosti představuje asi 15 procent z celkové produkce Andalusie. Extra panenský olivový olej vyrobený z této odrůdy má při brzké sklizni intenzivně zelenou barvu a vynikající zlatý odstín. Při ochutnávání je tento olej typický svojí jemnou ovocnou chutí, svěží vůní a mírnou hořkostí.

Vlastnosti:

  • Způsob sběru: ruční sběr
  • Oblast: Antequera - Málaga / Andalusie
  • Osvědčení: Äôve
  • Výroba: kontinuální proces sběru a lisování za studena při teplotě 24 ° C
  • Filtrace: ano
  • Acidita / kyselost: 0,12% Hojiblanca

Složení: Tuk 91g; Nasycené mastné kyseliny 14,89g; Mononenasycené 68,04g; Polynenasycené 8,22g; Energetická hodnota 3385 Kj / 823,5 kcal; Bílkoviny 0g; Sacharidy 0g, Cukr 0g; Vláknina 0g; Sůl 0g; Acidita 0,11%; K270 0,14; K232 1,53; Delta K 0,01; Ceraso (mg / kg) 41; Peroxy meq O 2 / Kg 3,3; Esteres (mg / kg) 2

* Nutriční hodnoty na 100g

Jak olivový olej spotřebovat?

Extra panenský olivový olej je nejlepší používat ve studené kuchyni, protože tepelnou úpravou ztrácí své nutriční hodnoty. Můžete jej použít do salátů, těstovin, na zapékané pečivo či připravit z něho dresink. Snáší vysoké teploty, proto na něm můžeme i smažit. Díky charakteristické chuti a vůni bychom ho měli používat především ve studené kuchyni.

Jak olivový olej skladovat?

Olivový olej uchovávejte v temnu a dobře uzavřený. Světlo a kyslík znehodnocuje živiny v olivovém oleji. Neotevřený olivový olej vám vydrží až dva roky od data, kdy byl naplněn do lahví. Jakmile se láhev otevře, měl by se olej použít v průběhu několika měsíců, nejlépe do půl roku a opět jej uchováváme na tmavém místě. Případný zákal je jen "kosmetickou" chybou.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
RH Avatar autora | 20.4.2022
TOP kvalita

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení