NOW Ricinový olej 473ml

Toužíte po krásných hustých vlasech, pevných nelámavých nehtech nebo hustých řasách? Řešení je velice jednoduché, levné a ženy ho znají již po staletí. Používejte ricinový olej! Olej má výborné regenerační účinky nejen na suchou namáhanou pokožku, ale také slabé lámavé vlasy a nehty, hojí je, posiluje a chrání. Ricinový olej je jedním z mála olejů, které jsou vhodné pouze pro vnější použití. Při vnitřním užití byste si koledovali o zdravotní potíže, neboť olej má výrazné projímavé účinky.

Skladem
Kód: 11376
Značka: NOW® Foods
379 Kč / ks 313 Kč bez DPH
Kategorie: Pleťová kosmetika
Hmotnost: 0.5 kg
EAN: 733739076755

NOW Ricinový olej 473ml

Ricinový olej má výborné posilující účinky na pokožku celého těla, vlasů i nehtů díky vysokému podíly kyseliny ricinolejové. Ta oleji dodává jeho typickou vysokou viskozitu a také proslulé výrazné hojivé účinky. Pokožku aktivně regeneruje, hojí a zároveň vyživuje do hloubky. Ricinový olej je tak skvělý pro suchou namáhanou pleť, náchylnou k podráždění a častým alergiím. Výživné složení pleť promašťuje do hloubky, podporuje její přirozené regenerační procesy a uzamyká v ní vlhkost. Pokožka je tak ochráněna před známkami stárnutí a vznikem vrásek. Olej je vhodný pro péči o pleť obličeje i celého těla, eliminuje výskyt ekzémů, dermatitidy i jiných kožních onemocnění. Skvělé regenerační účinky oceníte také při léčbě jizev, jedno, jestli hlubokých pooperačních či drobných například po neštovicích, kyselina ricinolejová si s nimi spolehlivě poradí. Nejlepší je čistý olej aplikovat rovnou na čerstvou jizvu, ale citelné účinky má olej i na starší jizvy vytvořené před lety. Olej se aplikuje na poškozenou navlhčenou pokožku nejlépe dvakrát denně a lehkou masáží vetře. Blahodárné látky v ricinovém oleji pokožku posílí, zmírní viditelnost jizvy a barevně ji sjednotí s okolní pokožkou. Tento fakt je velice cenný obzvláště v případech čerstvých výrazně viditelných jizev.

100% čistý ricinový olej je vylisován ze semen Ricinus communis a je prakticky bez zápachu.

Složení : Ricinus communis (ricinový) olej ze semen.

Doporučené použití: Pro lokální aplikaci naneste několik kapek 100% čistého ricinového oleje na požadované místo a podle potřeby masírujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MH Avatar autora | 23.4.2021
Jsem velmi spokojena!!!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení