LifeLike - Pistachio Twister - 300g
Pražené pistácie s bílou čokoládou, vanilkou z madagaskaru a extra panenským olivovým olejem – vytvoří nezaměnitelnou slanosladkou chuť!
- bez přidaného cukru
- nic vic, jen pistácie, bílá čokoláda, olivový olej a vanilka z Madagaskaru
- skvělá chuť
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Položka byla vyprodána… |
LifeLike - Pistachio Twister - 300g
Exkluzivní ořechový krém namíchaný z těch nejkvalitnějších surovin pro mlsné jazýčky. Ořechový krém s označením Twister je kombinace ořechů a ostatních surovin jako např. belgická tmavá nebo bílá čokoláda, ovoce nebo káva.
Pistachio Twister v bodech:
- Pistáciový krém s jemnou bílou čokoládou, vanilkou a extra panenským olivovým olejem
- Jedna z nejoblíbenějších Twisterů
- Nezaměnitelná sladkoslaná chuť
Všechno to zní skvěle ale Pistachio Twister má jednu nevýhodu - hrozí nebezpečí, že celé balení sníte na posezení!
Výhody
- 100% bez palmového oleje, emulgátorů a konzervantů
- bez přidaného rafinovaného cukru
- rozmanitá chuť
Použití
Používejte k dochucení kaší, na palačinky, lívance nebo jen tak na lžičku.
Skvěle se hodí do k snídani do bílého jogurtu, ovesné kaše, na pečení jako základ do těsta , nebo i jako poleva.
Složení
80 % pražené pistácie, 15 % bílá čokoláda/biela čokoláda ( cukr/cukor, kakaové máslo/maslo, sušené mléko/mlieko, sojový lecitin/sójový lecitín, vanilka Bourbon ), 4 % olivový olej, 1 % vanilka Madagaskar
Původ ořechů
Kalifornie
Nutriční hodnoty na 100g
Energie / Energia | 2 567 kJ / 613 kcal |
Tuky | 46,2 g |
z toho nasycené / nasýtené mastné kyseliny | 7,3 g |
Sacharidy | 30,7 g |
z toho cukry | 12,4 g |
Bílkoviny / bielkoviny | 18,3 g |
Vláknina | 8,2 g |
Sůl | < 0,1 g |
Nevystavujte slunečnímu záření.
Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70%.
Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
Minimální trvanlivost do: viz. spodní část obalu.
Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
Usazenina oleje na povrchu je přirozený jev, stačí krém promíchat.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.