Life Like - KEŠU KARI - 200g
Kešu je velice vyhledávaný druh ořechů díky svým vyváženým nutričním hodnotám. Ale když se spojí tyhle krémové ořechy s přichutí orientu, vznikne opravdu návyková kombinace. Jsou vynikající jako zdravé mlsání. Můžeme použít i k dochucení dýňové polévky a pokrmů asijské kuchyně přímo na talíři. Doporučujeme vyzkoušet!
Důvod slevy: Expirace - 24.03.22
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
EAN: | 8594190594156 |
Položka byla vyprodána… |
Life Like - KEŠU KARI - 200g
Kešu je velice vyhledávaný druh ořechů díky svým vyváženým nutričním hodnotám. Ale když se spojí tyhle krémové ořechy s přichutí orientu, vznikne opravdu návyková kombinace. Jsou vynikající jako zdravé mlsání. Můžeme použít i k dochucení dýňové polévky a pokrmů asijské kuchyně přímo na talíři. Doporučujeme vyzkoušet!
Kešu ořechy a jejích účinky:
• dodávají energii
• pomáhají proti únavě
• snižují deprese a nervozitu
• podporují růst svalové hmoty
• přispívají k prevenci osteoporózy
• největší obsah sacharidů ze všech ořechů, vhodné pro sportovce
• přírodní zdroj hořčíku
SLOŽENÍ / ZLOŽENIE : 97,3 % Kešu pražené, 1,6 % sůl/soľ, 1,3 % Kari kořenící směs/koreniaca zmes (kurkuma, koriandr/koriander, pískavice řecká/senovka grécka, zázvor, římský kmín/rímska rasca, kukuřičný škrob/kukuricný škrob, kajenský pepř/kajanské korenie, sůl/soľ), 0,5 % bramborový škrob/zemiakový škrob
ZEMĚ PŮVODU / KRAJINA POVODU: Vietnam, Indie
BALENO A ZPRACOVÁNO / BALENIE A SPRACOVANIE: Česká Republika
NUTRIČNÍ / NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 G
Energie / Energia | 2 486 kJ / 599 kcal |
Tuky | 47 g |
- z toho nasycené / nasýtené mastné kyseliny | 9,2 g |
Sacharidy | 33 g |
- z toho cukry | 5 g |
Vláknina | 4,3 g |
Bílkoviny / Bielkoviny | 18,8 g |
Sůl | 1,6 g |
UPOZORNĚNÍ / UPOZORNENIE
Nevystavujte slunečnímu záření.
Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70%.
Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
Minimální trvanlivost do: viz. spodní část obalu.
Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.