BrainMax Beef Gelatin, Grass-fed hovězí želatina, pro zdrví kloubů a pokožky, 500 g

Grass-fed hovězí želatina bez barvy, chuti a zápachu. Je bohatá na tři aminokyseliny: glycin, prolin a hydroxyprolin, které jsou nezbytné pro zdraví kostí, kloubů, pokožky a střevBrainMax hovězí želatina si vysloužila certifikaci Grass-fed, která zaručuje, že dobytek byl volně pasen pokaždé, když to bylo možné, zvířata mají prostor k pohybu a nejsou přikrmovány krmnými směsmi. To vše se následně odráží na kvalitě samotné želatiny. Neobsahuje žádná pojiva, plniva a přísady, lepek a stopy mléka ani jiných alergenů. Můžete ji použít k přípravě dezertů, marmelád, bonbónů, zahuštění omáčky či polévky, nebo si ji jen tak přidat do čaje nebo kávy.

Skladem
Kód: 47769
Značka: BrainMax
539 Kč / ks 481 Kč bez DPH
Kategorie: Zdraví a doplňky stravy
Hmotnost: 0.6 kg
EAN: 8594190033181

Vysoce kvalitní grass-fed želatina z volně pasoucích se krav

Hovězí želatina bez jakýchkoliv jiných přísad. Dobytek pochází z Brazílie, kde je chovaný na pastvinách a je krmen trávou. Chov dobytka vylučuje použití růstových hormonů, antibiotik a steroidů. BrainMax hovězí želatina má certifikaci Grass-fed, která garantuje, že pochází ze skotu z volného chovu a splňuje ty nejpřísnější standardy, kterých lze dosáhnout.

grass-fed2
Volně pasoucí se krávy krmené trávou
zdrave kosti

Zdravé kosti, klouby a pojivové tkáně

amino2

85% bílkovin (vhodná pro paleo i keto dietu)

grassfed kravy

Proč zvolit kvalitní hovězí grass-fed želatinu?

Želatina je považována za čistou bílkovinu, protože neobsahuje téměř žádný tuk, vlákninu, cukr ani sacharidy. Skládá se z přibližně 85% bílkovin. Primárním důvodem, proč je želatina konzumována, jsou obsažené aminokyseliny. Aminokyseliny jsou „stavebními kameny“ bílkovin a želatina jich obsahuje několik v relativně vysokém množství. 

srovnani zelatina kolagen3

Rozdíl mezi kolagenem a želatinou

Kolagen a želatina jsou si dost podobné. Obě složky obsahují aminokyseliny glycin, prolin a hydroxyprolin, které přispívají ke zdraví kostí, kloubů, elasticitě pokožky a střevní výstelky, která lemuje naše střeva zevnitř a tvoří bariéru, přes kterou se v ideálním případě mohou dostat jen živiny a vitamíny. Hlavní rozdíl je ve způsobech jejich použití. Narozdíl od kolagenu se želatina rozpouští v horkých tekutinách, ale ve studených tekutinách nebo po vychladnutí zgelovatí nebo zhoustne. Při zahřátí mění svou strukturu a tak může být součástí nejrůznějších pokrmů. Využijete ji např. pro přípravu různých ovocných želé, cukrovinek, dortů, gumových bonbónů, marmelád, zahuštění omáček či polévek, nebo si ji můžete jen tak přidat do kávy nebo čaje.

ketogenni dieta2

Vysoký obsah bílkovin bez sacharidů - vhodný pro keto stravování

Hovězí želatina v grass-fed kvalitě se skvěle hodí do keto a paleo diety. Velké množství kolagenu, který podporuje zdraví kloubů a pružnost kůže, ocení nejen příznivci těchto dvou stravovacích režimů. Navíc má nízký obsah sacharidů, což je ideální pro keto stravování. Grass-fed hovězí želatina může také podporovat trávicí systém a je přirozeným zdrojem bílkovin. Označení grass-fed je spojováno s vysokou kvalitou krmiva zvířat, což je v souladu s paleo filozofií.

Dávkování

12 g (1 polévková lžíce). 1 polévkovou lžíci želatiny zalijte 125 ml studené vody. Nechte přibližně 5 minut odstát. Směs rozpusťte v 375 ml velmi horké tekutiny a přidejte libovolná dochucovadla a sladidla. Tekutinu nalijte do formy a před podáváním nechte želatinu vychladnout, dokud neztuhne.

 

Složení v 1 dávce (1 polévková lžíce = 12 g) RHP*
Hovězí želatina
10 g **
* % denní referenční hodnoty příjmu
** denní referenční hodnota příjmu není stanovena

Nákupem podpoříte i české lesy #stromzaobjednavku!

 

 

Složení: Želatina z krav krmených trávou

Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.

Upozornění: Doplněk stravy. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno dětem do 3 let.

Velikost balení: 500 g.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: