Wolfberry Jahody, 20 g
Jahody Wolfberry si díky sušení mrazem zachovávají svoji neuvěřitelnou chuť i vůni a kolem 90 % nutričních hodnot čerstvého ovoce. Lze je používat všude tam, kde čerstvé jahody.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Položka byla vyprodána… |
Wolfberry Jahody
Jahody patří mezi nejvíce oblíbené druhy ovoce doslova nabitého vitamíny, které je u nás k dostání v čerstvém stavu pouze pár měsíců v roce. Jahodník velkoplodý vznikl křížením jahodníku obecného, který známe pod pojmem lesní jahody.
- až 90% původních vlastností
- lehké a křupavé
Využití
Lyofilizované neboli mrazem sušené jahody můžete využívat úplně stejně jako čerstvě nasbírané jahody. Díky lyofilizaci si zachovají až 90% vlastností včetně blahodárných účinků na naše zdraví. Při kontaktu s vodou se jako mávnutím kouzelného proutku vrátí ze sušeného do původního stavu, jako by byly právě utrženy. Přidejte si je do oblíbené kaše, smoothie, přidejte je při pečení nebo experimentování v RAW kuchyni.
Věděli jste, že?
Významný je podíl vitamínu C, kterého je v jahodách srovnatelně jako u citrusových plodů. Z řady dalších vitamínů pak v jahodách najdeme provitamín A, B (B 1, B 2, B 5, B 6) a E. Jahody obsahují lehce stravitelnou vlákninu a hodí se proto i jako základní snídaně při redukčních dietách. Dietní jsou jahody i v tom smyslu, že obsahují oproti jiným druhům ovoce poměrně málo cukrů a skoro 90 % jejich hmotnosti je tvořeno vodou. Jahody mají poměrně silné antioxidační vlastnosti a lze je tedy považovat za pomocníky v prevenci proti rakovině a předčasnému stárnutí.
Nutriční údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1200 kJ / 287 kcal |
---|---|
tuky | 3,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
sacharidy | 50,9 g |
- z toho cukry | 50,6 g |
bílkoviny | 7,6 g |
vláknina | 15,1 g |
sůl | 0 g |
Bez hořčice, Bez sezamu, Bez skořápkových plodů, Bez celeru, Bez siřičitanů, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez lepku
Země původu
Německo
Balení
20 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.