Verde Mate Green Organica 50g
Pokud si nejste jisti, zda Vám bude chutnat Yerba maté nebo jen chcete vyzkoušet novou příchuť, tak právě pro Vás jsme naskladnili malé balení Yerby, které Vám zaručeně pomohou v rozhodování. Vychutnejte si chuť čisté cesmíny paraguayské z bio produkce.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Yerba Verde Mate Green Organica 50g
Pokud si nejste jisti, zda Vám bude chutnat Yerba maté nebo jen chcete vyzkoušet novou příchuť, tak právě pro Vás jsme naskladnili malé balení Yerby, které Vám zaručeně pomohou v rozhodování.
Vychutnejte si chuť čisté cesmíny paraguayské. Vhodná pro opravdové milovníky Yerby Maté.
Proč Yerbu přidat do své denní rutiny? Dozvíte se v našem článku ZDE.
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
- V první řadě povzbuzuje mysl i tělo. Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl.
- Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků. Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice.
- Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerby mate. Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky.
- Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci.
- Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici.
Návod na přípravu tradičního jihoamerického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr.
- Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice.
- Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu.
- Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj.
- Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.
Balení
50g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.