Verde Mate Green Jager, 0,5 kg
Verde Mate Green Jager je unikátní složení brazilského yerba maté a řady přírodních aditiv, které bylo inspirováno oblíbenými bylinnými tinkturami s charakteristickou svěží chutí se sladkou a kořenitou notou.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
EAN: | 5903919012629 |
Položka byla vyprodána… |
Verde Mate Green Jager, 0,5 kg
Verde Mate Green Jager je unikátní složení brazilského yerba maté a řady přírodních aditiv, které bylo inspirováno oblíbenými bylinnými tinkturami s charakteristickou svěží chutí se sladkou a kořenitou notou. Nevšední charakter celku je výsledkem pečlivě propracované receptury a bohatství ingrediencí. Bylinný základ dělá skvělý dojem. Náš Jager obsahuje rozmarýn, anýz, fenykl, heřmánek a ginkgo biloba v perfektně zvolených poměrech. Celek doplňuje lehce kyselá citronová tráva, což umožňuje ještě lépe zvýraznit éterické aroma směsi. Podobnou roli hraje i příměs přírodních olejů a aromat. Pokud máte rádi originální bylinné yerba maté, určitě se vám bude líbit Verde Mate Green Jager !
Proč Yerbu přidat do své denní rutiny? Dozvíte se v našem článku ZDE.
Ingredience:
84% yerba maté, máta, citronová tráva, rozmarýn, anýz, fenykl, heřmánek, ginko biloba, přírodní olej, přírodní aroma
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
- V první řadě povzbuzuje mysl i tělo. Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl.
- Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků. Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice.
- Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate. Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky.
- Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci.
- Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici.
Balení
500g
Návod na přípravu tradičního jihoamerického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr.
- Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice.
- Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu.
- Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte konvicí yerbu v kalabase až po okraj.
- Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.