Verde Mate Green Fuerte 0,5kg
Verde Mate Green Fuerte je přírodní brazilská yerba maté s vynikajícím stimulačním potenciálem a bohatým složením. Zelená cesmína paraguayská bez větviček z malé brazilské plantáže je zkrášlena směsí bylin a ovoce.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Položka byla vyprodána… |
Verde Mate Green Fuerte 0,5kg
Verde Mate Green Fuerte je přírodní brazilská yerba maté s vynikajícím stimulačním potenciálem a bohatým složením. Zelená cesmína paraguayská bez větviček z malé brazilské plantáže je zkrášlena směsí bylin a ovoce. Mezi nimi najdeme mírně trpkou chuť aronie a černého rybízu a sladkokyselou guaranu obsahující kofein. Dokonalým dopňkem směsi jsou bylinky. Do popředí se dostává osvěžující kombinace citronové trávy a máty doplněné o ginkgo bilobu a plátky měsíčku známé pro jejich cenné léčivé vlastnosti. Složení obsahuje 100% přírodní vůně, které dokonale vše spojuje.Verde Mate Green Fuerte ocení fanoušci yerby maté s přírodními přísadami a lidé, kteří hledají stimulaci v jemné, ale originální chuti.
Verde Mate Green Fuerte kombinuje jemnost zelené brazilské yerby maté s bohatým ovocným a bylinkovým buketem přírodních přísad. Díky tomu byl získán dokonale vyvážený celek s vynikající chutí a nádhernou vůní.
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
- V první řadě povzbuzuje mysl i tělo. Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl.
- Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků. Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice.
- Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate. Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky.
- Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci.
- Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici.
Proč Yerbu přidat do své denní rutiny? Dozvíte se v našem článku ZDE.
Návod na přípravu tradičního jihoamerického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr.
- Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice.
- Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu.
- Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj.
- Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.