Verde Mate Green Frutos del Bosque 0,5kg
Svěží směs brazilské yerby, plodů z jeřábu ptačího, šípku, rybízu a ostružinového listí. Mix lesních plodů společně s brazilskou yerbou maté je osvěžujícím překvapením s přirozenou nasládlou příchutí.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Položka byla vyprodána… |
Yerba Verde Mate Green Frutos del Bosque
Svěží směs brazilské yerby, plodů z jeřábu ptačího, šípku, rybízu a ostružinového listí. Mix lesních plodů společně s brazilskou yerbou maté je osvěžujícím překvapením s přirozenou nasládlou příchutí.
Složení:
Brazilksá yerba maté, plody z jeřábu ptačího, plody z šípku, ostružinové listí, černý rybíz, malinový list, přírodní aroma.
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
- V první řadě povzbuzuje mysl i tělo. Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl.
- Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků. Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice.
- Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate. Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky.
- Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci.
- Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici.
Proč Yerbu přidat do své denní rutiny? Dozvíte se v našem článku ZDE.
Návod na přípravu tradičního jihoamerického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr.
- Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice.
- Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu.
- Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj.
- Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.
Balení
500g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.