Verde Mate Green Cactus 0,5kg
Brazilská yerba maté obohacena o výtažky z plodů kaktusu Opuncie mexické. Organické sloučeniny z opuncie se váží na tuky v potravě a znesnadňují jejich vstřebávání do těla. Dá se proto využívat při redukčních dietách. Opuncie má také pozitvní vliv na trávicí trakt.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Yerba Verde Mate Green Cactus
Brazilská yerba maté obohacena o výtažky z plodů kaktusu Opuncie mexické. Organické sloučeniny z opuncie se váží na tuky v potravě a znesnadňují jejich vstřebávání do těla. Dá se proto využívat při redukčních dietách. Opuncie má také pozitvní vliv na trávicí trakt.
Kromě lístků cesmíny paraguayské (yerby) a poldů z kaktusu opuncie obsahuje tato směs ještě citrónovou kůru a přírodní aroma.
Proč Yerbu přidat do své denní rutiny? Dozvíte se v našem článku ZDE.
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
- V první řadě povzbuzuje mysl i tělo. Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl.
- Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků. Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice.
- Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate. Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky.
- Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci.
- Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici.
Složení
paraguayská cesmína, pikantní hruškovitá kukuřice, kaktusový květ, citrónová tráva, aroma.
Chuť a vůně
Silně rostlinná a stimulující varná směs bez kouřových aroma. Drobná sladkost je přidána oridinálním prvkem ve formě kaktusu.
Balení
500 g
Návod na přípravu tradičního jihoamerického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr.
- Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice.
- Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu.
- Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj.
- Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.