Verde Mate Green Cactus 0,5kg

Brazilská yerba maté obohacena o výtažky z plodů kaktusu Opuncie mexické. Organické sloučeniny z opuncie se váží na tuky v potravě a znesnadňují jejich vstřebávání do těla. Dá se proto využívat při redukčních dietách. Opuncie má také pozitvní vliv na trávicí trakt.

Skladem
Kód: BM889
Značka: Verde Mate
199 Kč / ks 173 Kč bez DPH
Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.5 kg
889 cc
Tip

Yerba Verde Mate Green Cactus

Brazilská yerba maté obohacena o výtažky z plodů kaktusu Opuncie mexické. Organické sloučeniny z opuncie se váží na tuky v potravě a znesnadňují jejich vstřebávání do těla. Dá se proto využívat při redukčních dietách. Opuncie má také pozitvní vliv na trávicí trakt.

Kromě lístků cesmíny paraguayské (yerby) a poldů z kaktusu opuncie obsahuje tato směs ještě citrónovou kůru a přírodní aroma.

Proč Yerbu přidat do své denní rutiny? Dozvíte se v našem článku ZDE. 

CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?

  • V první řadě povzbuzuje mysl i tělo. Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl.
  • Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků. Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice.
  • Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate. Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky.
  • Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci.
  • Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici.

Složení

paraguayská cesmína, pikantní hruškovitá kukuřice, kaktusový květ, citrónová tráva, aroma.

Chuť a vůně

Silně rostlinná a stimulující varná směs bez kouřových aroma. Drobná sladkost je přidána oridinálním prvkem ve formě kaktusu.

Balení

500 g

Návod na přípravu tradičního jihoamerického nápoje yerby maté

Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál

K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr.

  1. Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice.
  2. Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu.
  3. Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte koncvicí yerbu v kalabase až po okraj.
  4. Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení