Verde Mate Green ananas, 0,5 kg
Zelený ananas Verde Mate je jemné a stimulující yerba maté s přídavkem ananasu. Jemná sladkost ovoce dokonale ladí se svěží chutí Cesmíny paraguayské. Protiváhou je zde trochu kyselá citronová tráva, která dokonale podtrhuje jemné kvality celku.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Verde Mate Green ananas, 0,5 kg
Zelený ananas Verde Mate je jemné a stimulující yerba maté s přídavkem ananasu. Jemná sladkost ovoce dokonale ladí se svěží chutí Cesmíny paraguayské. Protiváhou je zde trochu kyselá citronová tráva, která dokonale podtrhuje jemné kvality celku. Květy hlohu a měsíčku jsou doplněny a navozují kořenitou a hořkou notu. I přes bohatost ingrediencí zůstávají dominantním prvkem ovocné akcenty, a proto Verde Mate Green Ananas doporučujeme především fanouškům yerba maté v podobě cool tereré. Nepochybujeme však, že dobře poslouží i jako tradiční horký nálev.
Proč Yerbu přidat do své denní rutiny? Dozvíte se v našem článku ZDE.
CO UMÍ CESMÍNA PARAGUAYSKÁ?
- V první řadě povzbuzuje mysl i tělo. Stimuluje, brání únavě, zlepšuje koncentraci, projasňuje mysl.
- Pokud jde o zažívání, konzumace nálevu potlačuje pocity hladu, podporuje trávení a přispívá k rychlejšímu odbourávání tuků. Přispívá k obnově poškozené žaludeční a střevní sliznice.
- Zvláštní pozornost je dobré věnovat detoxikačnímu potenciálu Yerba mate. Pomáhá vyplavovat z těla škodlivé látky.
- Příznivě ovlivňuje optimální hladinu cholesterolu v krvi, prospívá ledvinám i srdci.
- Zvyšuje obranyschopnost, posiluje fyzickou kondici.
Ingredience:
87 % yerba maté, jablko, 1,9 % ananas, citronová tráva, květ hlohu, okvětní lístky měsíčku, přírodní aroma, přírodní olej
Balení
500g
Návod na přípravu tradičního jihoamerického nápoje yerby maté
Příprava yerby je jednoduchý čtyřkrokový rituál
K tradiční přípravě yerby maté budete potřebovat kalabasu a bombillu. Pokud nemáte varnou konvici, na které se dá nastavit teplota, pak si klidně pořiďte i teploměr.
- Pokud jste začátečník, bohatě postačí, když dáte do kalabasy 2 polévkové lžice.
- Nalejte do kalabasy trochu vody, tak aby se smočily lístky yerby. Mezitím postavte vodu na 70 až 80 stupňu.
- Jakmile je voda připravena a lístky yerby v kalabase smočeny, zalijte konvicí yerbu v kalabase až po okraj.
- Nechte 3 minuty louhovat a poté můžete přes bombillu popíjet klidně celý den. Zalít yerbu můžete opakovaně.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.