OCET - Jablečný - Nefiltrovaný - Živina, 500 ml
Nefiltrovaný raw Ocet jablečný, který několik měsíců zraje v sudech. Jeho chuť je díky tomu kulatější a jemnější. Přirozenému kvašení jablek vděčí za přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Proto jeden panák po ránu dokáže perfektně nastartovat vaše zažívání a postarat se o rovnováhu střevní mikroflóry.
Kategorie: | Potraviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
EAN: | 764460160390 |
Položka byla vyprodána… |
OCET - Jablečný - Nefiltrovaný, Živina, 500 ml
Pár kapek octa udělá spoustu parády
Když jídlu „něco“ chybí, můžete se skoro vsadit, že jde o kyselost. Kyselá aktivuje naše chuťové buňky, napomáhá tvorbě slin a tedy i trávení. Prostě nám díky ní více chutná. Naším esem v rukávu je v kuchyni ocet, který dodá jídlu grády i rovnováhu. Díky octu nám jídlo připadá svěží, lehké a zároveň vyvážené.
Zdraví v rukách mikroorganismů
Ocet jablečný nevyrábíme vlastně ani tak my (Živina), jako spíš kmeny šikovných kvasinek, bakterií a enzymů.
Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Díky tomu má daleko více živin a probiotik než klasický ocet. Je vyráběn přirozeným kvašením jablek z ekologicky čisté produkce, bez jakýchkoliv přídatných látek.
Ocet jablečný je náš oblíbený přírodní elixír pro mládí a dlouhověkost. Ke správnému nastartování zažívání neexistuje asi nic lepšího než jeden panák na lačno hned první věc po ránu.
Kvasný ocet ovocný – jablečný. Složení: 100% ocet kvasný jablečný. Kyselost: 5%
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Trvanlivost: není omezena při skladování za doporučených skladovacích podmínek.
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota |
89 Kj/21 Kcal |
Tuky |
< 0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
< 0 g |
Sacharidy |
< 1,2 g |
Z toho cukry |
< 1,2 g |
Bílkoviny |
< 0,1 g |
Sůl |
< 0,05 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.