KIMCHI - Živina - Natural, FENYKL, 300 g

Kimchi je svěží, křupavý a tak akorát štiplavý korejský zelný salát, který pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100 % vegan – místo rybí omáčky používáme japonskou sójovku Kikkoman. Oproti verzi Natural v něm naleznete kousky šťavnatého fenyklu, který nejen dokonale zvýrazňuje chuť Kimchi, ale také podporuje vaši chuť k jídlu, působí jako skvělý antioxidant a pomáhá snadnějšímu trávení.

 

 

Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
Kód: 99231
129 Kč –7 % 119 Kč / ks 98 Kč bez DPH
Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.5 kg
EAN: 745240221715
Položka byla vyprodána…
fenykl
Akce Tip
129 Kč –7 %

KIMCHI - Živina - Natural, FENYKL, 300 g Korejský zázrak, co kvasí do krásy

Kimchi je charakteristické svou komplexní chutí, kde jako první vyniká typická kyselost a jemná pikantnost. Jde o naloženou, fermentovanou zeleninu za pomoci bakterií mléčného kvašení, a zároveň o jeden z nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny. 

Kimchi si díky svým vědecky prokázaným účinkům na lidské zdraví zasloužilo zařazení světově uznávaným časopisem Health mezi 5 nejzdravějších pokrmů světa. Říká se mu také zabiják chřipky. 

S každým soustem konzumujete pořádnou porci vitamínů, ale také vápník, železo, velké množství antioxidantů či probiotik ve formě přátelských Lactobacillus bakterií.

Lze si ho dát samostatně, jako přílohu nebo použít jako přísadu do jídel. 

Složení: pekingské zelí, červené zelí, červená ředkev, fenykl, jarní cibulka, fialová mrkev, česnek, zázvor, chilli vločky Gochugaru, sójová omáčka Kikkoman (voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn při fermentaci), himálajská sůl, rýžový škrob

 

Skladování: 2-6 °C

Minimální trvanlivost: min. 4 měsíce

 

Nutriční hodnoty na 100 g

Energie 159 kJ / 38 kcal
Tuhy < 0,5 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 5,2 g
Z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny

2,2 g

Vláknina

3,1 g

Sůl

2,7 g

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: