Extra panenský olivový olej Hojiblanca za studena lisovaný 500 ml, sklo

Nefiltrovaný olivový olej ze Španělska, olej nejvyšší kvality lisovaný přímo z oliv za studena pouze mechanickými postupy.

Co by měl obsahovat kvalitní olivový olej? Více se dočtete v našem článku ZDE.

Důvod slevy: Expirace-06/22

 
Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
Kód: 1819
318 Kč –5 % 299 Kč / ks 267 Kč bez DPH
Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.6 kg
Položka byla vyprodána…
2021 03 27 KZK Gotas de Gloria oleje0002
Likvidace skladu
318 Kč –5 %

Extra panenský olivový olej Hojiblanca za studena lisovaný 500 ml

Nefiltrovaný olivový olej nejvyšší kvality lisovaný přímo z oliv za studena pouze mechanickými postupy.

Pokud si chcete opravdu vychutnat vysoce kvalitní extra panenský olivový olej zkuste Gotas de Gloria, který Vás výjimečnou chutí osloví a získá si Vás navždy pro svou kvalitu a jedinečnost.

Značka Hojiblanca je založena na staré tradiční španělské receptuře. Díky tomu je jedním z nejprodávanějších odrůd nejen v provincii Malaga, ale také v Andalusii. Ve skutečnosti představuje asi 15 procent z celkové produkce Andalusie. Extra panenský olivový olej vyrobený z této odrůdy má při brzké sklizni intenzivně zelenou barvu a vynikající zlatý odstín. Při ochutnávání je tento olej typický svojí jemnou ovocnou chutí, svěží vůní a mírnou hořkostí.

Vlastnosti :

  • Způsob sběru : ruční sběr
  • Oblast: Antequera - Málaga / Andalusie
  • Osvědčení : Äôve
  • Výroba: kontinuální proces sběru a lisování za studena při teplotě 24 ° C
  • Filtrace: ano
  • Acidita / kyselost : 0,12% Hojiblanca

Složení: Tuk 91g; Nasycené mastné kyseliny 14,89g; Mononenasycené 68,04g; Polynenasycené 8,22g; Energetická hodnota 3385 Kj / 823,5 kcal; Bílkoviny 0g; Sacharidy 0g, Cukr 0g; Vláknina 0g; Sůl 0g; Acidita 0,11%; K270 0,14; K232 1,53; Delta K 0,01; Ceraso (mg / kg) 41; Peroxy meq O 2 / Kg 3,3; Esteres (mg / kg) 2

* Nutriční hodnoty na 100g

Jak olivový olej spotřebovat?

Extra panenský olivový olej je nejlepší používat ve studené kuchyni, protože tepelnou úpravou ztrácí své nutriční hodnoty. Můžete jej použít do salátů, těstovin, na zapékané pečivo či připravit z něho dresink. Snáší vysoké teploty, proto na něm můžeme i smažit. Díky charakteristické chuti a vůni bychom ho měli používat především ve studené kuchyni.

Jak olivový olej skladovat?

Olivový olej uchovávejte v temnu a dobře uzavřený. Světlo a kyslík znehodnocuje živiny v olivovém oleji. Neotevřený olivový olej vám vydrží až dva roky od data, kdy byl naplněn do lahví. Jakmile se láhev otevře, měl by se olej použít v průběhu několika měsíců, nejlépe do půl roku a opět jej uchováváme na tmavém místě. Případný zákal je jen "kosmetickou" chybou.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: